Betonnen schutting

Met de betonnen schutting van Schuttingbouw Eindhoven behoort het imago van een grauw grijze betonschutting voorgoed tot het verleden. Schuttingbouw Eindhoven biedt u een breed assortiment van betonschuttingen in verschillende kleuren en motieven.

Een betonnen schutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van betonschuttingen behoeft u geen fundering aan te leggen en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde. Ook is een betonschutting vele malen goedkoper dan metselwerk en met de verschillende motieven en kleuren is er voor elke stijl een passende combinatie. Van rustiek klassiek tot modern. Wanneer u kiest voor een betonschutting van Shuttingbouw Eindhoven, kiest u voor een duurzaam product.

Onze betonnen schutting bestaat uit elementen van 36 cm hoog. Het onderste element gaat ongeveer 10 cm in de grond. De hoogte van uw schutting kan variëren tussen 2 en 9 elementen (65 cm tot 300 cm)

Betonnen schutting motieven

Bij Schuttingbouw Eindhoven zijn betonschuttingen met verschillende motieven verkrijgbaar

Voor meer informatie over de motieven klik hier

Geïntreseerd ?

Een offerte voor een betonnen schutting aanvragen is heel eenvoudig. Zodra u een keuze heeft gemaakt in de verschillende opties, zoals hoogte, motief en kleur van uw schutting, kunt onderstaande knop gebruiken om direct naar het aanvraagformulier te gaan.

Vraag direct een offerte aan
Schuttingbouw-Eindhoven-logo
Vraag direct een offerte aan

Heeft u al een keuze kunnen maken vraag dan direct een offerte aan of klik voor meer informatie