Met de betonnen schuttingen van Schuttingbouw Eindhoven behoort het imago van een grauw grijze betonschutting voorgoed tot het verleden. Schuttingbouw Eindhoven biedt u een breed assortiment van betonschuttingen in verschillende kleuren en motieven.

Een betonschutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van betonschuttingen behoeft u geen fundering aan te leggen en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde. Ook is een betonschutting vele malen goedkoper dan metselwerk en met de verschillende motieven en kleuren is er voor elke stijl een passende combinatie. Van rustiek klassiek tot modern. Wanneer u kiest voor een betonschutting van Shuttingbouw Eindhoven, kiest u voor een duurzaam product.

Onze betonschutting bestaat uit elementen van 36 cm hoog. Het onderste element gaat ongeveer 10 cm in de grond. De hoogte van uw schutting kan variƫren tussen 2 en 9 elementen (65 cm tot 300 cm)

Betonschutting-alle-motieven-groot

Voor de betonschutting geld dat deze geplaatst wordt zonder sierafwerking dit is een mogelijkheid om ook te plaatsen. De sierafwerking kan alleen op de palen geplaatst worden of op zowel de palen als platen.

Een offerte voor een beton schutting aanvragen is heel eenvoudig. Zodra u een keuze heeft gemaakt in de verschillende opties, zoals hoogte, motief en kleur van uw schutting, kunt onderstaande knop gebruiken om direct naar het aanvraagformulier te gaan.

https://www.schuttingbouweindhoven.nl/offerte-aanvraag/

Zie hieronder een aantal voorbeelden van onze betonschuttingen

Open chat
Goedemiddag kan ik u helpen ?