Duurzame schutting van Schuttingbouw Eindhoven

Bij Schuttingbouw eindhoven maken en verkopen we kwalitatief hoogwaardige en duurzame schuttingen. Onze tuinschuttingen zijn gemaakt van stevige materialen, hierdoor gaan ze vele jaren mee. Sommige materialen hebben echter meer zorg nodig dan andere. Zo behoudt het hout dat gebeitst wordt zijn beste kwaliteit als het om de vijf jaar gebeitst wordt. Hierdoor ziet de omheining er niet alleen als nieuw uit, maar wordt de levensduur met tientallen jaren verlengd.

Duurzaam Nobifix

Een schutting van Nobifix is uitermate geschikt voor mensen die weinig omkijken willen hebben naar een schutting. Door de sterke eigenschap van Nobifix hout is deze houten schutting geheel onderhoudsvrij. Bovendien is de schutting bestand tegen plagen van insecten en schimmels en houtrot. Met een Nobifix hout schutting bent u verzekerd van een schutting die jarenlang stevig in de grond zal blijven staan, waardoor u de komende jaren kunt genieten van deze prachtige schutting.

Duurzame schutting kopen

Geïnteresseerd geraakt in een duurzame erfafscheiding van Schuttingbouw Eindhoven. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor de door u gewenste schutting of neem contact met ons op voor meer informatie

Vraag direct een offerte aan
Schuttingbouw-Eindhoven-logo
Vraag direct een offerte aan

Heeft u al een keuze kunnen maken vraag dan direct een offerte aan of klik voor meer informatie