Een nieuwe erfafscheiding

Bij een erfafscheiding zijn er veel mogelijkheden om er een persoonlijk draai aan te geven. Hierdoor heeft de erfafscheiding niet alleen een functionele functie, maar past het ook bij uw persoonlijke stijl en wensen. Qua beveiliging, de gekozen stijl van de woning of zelfs een verlenging van de tuin. De capaciteit voor erfafscheiding is de laatste jaren enorm toegenomen. Er is een groot aanbod aan materialen, stijlen en duurzaamheid. Voor elk budget is er een passende erafscheiding.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos van de verschillende type schuttingen, hieronder een overzicht van de verschillende types

Regelgeving

Voordat je definitief kiest voor een schutting is het raadzaam om in jouw gemeente na te vragen wat de regels exact zijn die in jouw woonplaats gelden. Dit kan namelijk per gemeente verschillen. Om niet na het plaatsten nog voor verrassingen te staan is het verstandig om dit vooraf na te vragen. Algemene regel is dat de schutting of heg (de erfafscheiding) achterin de tuin en in de zij tuin, maximaal twee meter hoog mag zijn. In de voortuin mag de erfscheiding niet hoger dan een meter zijn. Als je hier een uitzondering op wilt, en dus hoger wilt bouwen, zul je hier een vergunning voor aan moeten vragen.

Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de site van het juridish loket

Schuttingbouw-Eindhoven-logo
Vraag direct een offerte aan

Heeft u al een keuze kunnen maken vraag dan direct een offerte aan of klik voor meer informatie