Tuinhekken zijn nieuw in het assortiment van Schuttingbouw Eindhoven.

Naast de hoge erfafscheidingen in de achtertuin heeft u ook behoefte om uw voortuin te voorzien van een duidelijke afscheiding. Ook zijn de tuinhekken geschikt voor decoratie van uw tuin, afscheiding van uw moestuin of talloze andere mogelijkheden.

Voor de tuinhekken hebben we verschillende mogelijkheden van combinaties van hout en beton tot alleen afscheidingen van beton.

De mogelijkheden:

Betonschutting

De betonschutting als tuinhek is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. De meestvoorkomende hoogte voor een tuinhek is 100cm hoog. Een overzicht van meerder hoogtes als betonschutting:

  • 1 plaat hoog ±30cm hoog
  • 2 platen hoog ± 65cm hoog
  • 3 platen hoog ± 100cm hoog
  • 4 platen hoog ± 135cm hoog

De betonschutting van 1 plaat hoog is ook uitermate geschikt voor een afwerking als bloembak border.

Hieronder een aantal voorbeelden van lage betonschuttingen.

Tuinhek "Evi"

Tuinhek Evi is opgebouwd uit betonpalen van 13 x 13 cm met daartussen 4 balken van hout. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten; Grenen , Douglas & Nobifix.

Standaard hebben de balken een lengte van 136cm maar is naar keus aanpasbaar tot lengtes van 200cm de dikte van de balken zijn 5 x 9 cm. de totale bouwhoogte is ± 70cm.

De betonnen palen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, taupe, stampgrijs en antraciet

Tuinhek "Hugo"

Tuinhek Hugo is een robuust betonnen tuinhek volledig opgebouwd van beton, en is verkrijgbaar in de kleuren wit, taupe, stampgrijs en antraciet. De bouwhoogte is +/- 70 cm.

Offerte aanvraag TuinhekHeeft u interesse gekregen vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website voor de door u gewenste tuinhek

Vraag direct een offerte aan 

Schuttingbouw-Eindhoven-logo
Vraag direct een offerte aan

Heeft u al een keuze kunnen maken vraag dan direct een offerte aan of klik voor meer informatie